Tuesday, 10 April 2012

Bahagian Tubuh Wanita Idaman Lelaki

Bahagian Tubuh Wanita Idaman Lelaki
Wanita memang tercipta untuk menjadi pasangan lelaki. Dimana sahaja lelaki pergi, pasti akan tertarik pada wanita. Lebih-lebih lagi wanita itu mempunyai ciri-ciri idaman yang lelaki sukai.. Pada kebanyakkan lelaki sekarang, mereka lebih menyukai bentuk tubuh wanita yang seksi berbanding sifat dan kelakuan wanita tersebut..
Tahukah anda, bahagian tubuh wanita boleh membuatkan lelaki hilang tumpuan dalam kerja yang mereka lakukan kerana bahagian tubuh itulah yang merupakan kawasan idaman setiap lelaki..
Bahagian Tubuh Wanita Idaman Lelaki:
Bahagian Tubuh Wanita Idaman Lelaki
Wajah Wanita
Wajah yang berseri, cantik, gebu dan menawan akan membuatkan lelaki terpandang 2,3,4 dan banyak kali.. Mereka rasa rugi untuk melepaskan pandangan ketempat lain jika terempak dengan wanita yang mempuyai wajah idaman lelaki.
Bahagian Tubuh Wanita Idaman Lelaki
Bentuk Payudara
Ramai lelaki yang sukakan bahagian payudara wanita. Payudara mestila besar, tegang, bulat, anjal dan seksi.. Kadang-kadang ada juga lelaki yang sampai terlupa berjalan dengan orang rumah kerana asyik memandang payudara wanita yang lebih seksi berbanding isterinya sendiri.. Pada kaum isteri, bertindak sekarang.. Cantikkan payudara anda.. pasti suami anda tidak lekang dengan anda..
Bahagian Tubuh Wanita Idaman Lelaki
Bentuk tubuh
Tubuh yang lentik, mantap, seksi, dan berpotongan cantik juga akan menjadi perhatian setiap lelaki.. Lihat sahaja di setiap tempat seperti pusat membeli belah atau kawasan-kawasan rekriasi, pasti ramai lelaki yang mencuri pandang tubuh wanita yang seksi serta menjadi idaman mereka..
Bahagian Tubuh Wanita Idaman Lelaki
Bentuk Pungung
Bentuk punggung yang bulat, ternaik dan berlenggang lenggok bila berjalan pasti akan membuat lelaki berair. Bahagian ini juga selalu menjadi tumpuan lelaki.. Bila lelaki terserempak dengan wanita yang berpunggung seksi, mereka akan pandang sehingga mata tak berkelip-kelip..
Begitulah hebatnya tubuh wanita, sehingga mampu membuatkan lelaki tak tidur malam asyik nak kuar air.. hehehehehe

4 comments:

  1. ASSALAMU ALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.
    Formula terkini merawat masalah isteri dingin dan tiada nafsu apabila bersama suami. Germany drops (RM45) dapat meningkatkan ghairah isteri dalam masa 20 minit. Google search ……….
    http://germanydropmurah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies